måndag 29 augusti 2011

Weather

This blog has nothing to do with weather, but since it´s been raining cats and dogs (love that expression...) together with thunder and lightning for a couple of days now, I couldn´t resist posting this cute illustration.

4 kommentarer:

 1. hej. beautiful blog + gorgeous images. consider me your newest follower.

  i cannot wait to visit sweden one day!!

  SvaraRadera
 2. Så himla fint!

  Kram Elina

  SvaraRadera
 3. Hej! vi håller på och planerar för att hålla en STOR julmarknad i HELA Lev Vackert huset. Utav den anledningen så söker vi nu efter duktiga hantverkare som vill stå med bord under marknaden som alltså kommer att hållas hela och samtliga adventshelger. Du kan boka dig en eller flera dagar.
  Men för att ha bord hos oss så har vi endel krav för att det ska bli så bra som möjligt för dig som hantverkare och för våra besökare. Det är så att vi söker hantverkare som passar stillen i vår butik. Det går också jätte bra att stå med hembakat, saftat, syltat och liknande.
  Är du intresserad så maila vitromantik@gmail.com och beskriv/ samt skicka gärna med en bild av vad det är du gör. Vi återkommer så fort vi kan med svar till alla!
  Vi vill också slänga in en hint om att det för såväl hantverkare som besökare finns både vandrarhem och stor camping med stugor bara 100 meter i från vår butik. KRAM

  SvaraRadera
 4. Christina; welcome, it´s nice to have you here! You should definitely visit Sweden, in the summertime...
  // Camilla

  SvaraRadera